Rreth kompanise sone

LUMI DOORS. Në bashkëpunim të ngushtë me klientët tanë ne do të përpiqemi që gjithmonë të gjejmë zgjedhjen e duhur profesionale për ti përmbushur në maksimun kërkesat per klientat tane. Eksperienca jonë shume e gjatë në prodhimin e dyerve per garazha, na jep komoditet në ofrimin e shërbimeve të cilat dalin edhe jashtë shtetit tone, Ne synojmë që klientët tanë të na shohin si lider në këtë fushë, dhe që gjithëmonë të jemi të gatshëm ta ofrojmë atë që është më e mira për klienta